Kosár

Az Ön kosara még üres!


Támadnak a szúnyogok

A jó idővel együtt megjelentek a szúnyogok és a szúnyogcsípések is a bőrünkön. Fontos, hogy inkább megelőzni próbáljuk a csípést, mint kezelni. Azonban ha már túl késő, jöjjön néhány egyszerű, ám mégis hatásos megoldás a szúnyogcsípés kezelésére.

A szúnyogokról
A szúnyogok közül csak a nőstény vérszívó. Hegyes ormányával kis sebbe juttatja a nyálát, ami érzéstelenítőt és véralvadásgátlót tartalmaz. A szervezetünk ezt az idegen anyagot azonnal felismeri, így egy hisztamin nevű anyag szabadul fel testünkben, ami az idegen anyag eltüntetésére szolgál. Azonban az anyag erős szövetizgató hatással bír, ami következtében viszketni kezd a csípés helye, és a kisebb duzzanatot is a hisztamin okozza.

Hűsítés
A legegyszerűbb megoldás a szúnyogcsípésre, ha hűsítő borogatást teszünk rá. Ecetbe mártott vattapamaccsal dörzsöljük be az érintett felületet. Ez elég gyorsan csillapítja a viszketést.

A Himalaya sópárnát 30 percre egy tasakban elhelyezve a fagyasztóba tesszük, és miután lehűlt, már élvezhetjük is áldásos hatását a csípésre téve.Sópárna női gondokra (Duplicate)

Ajánlatunk: